Freelance designer

Hey, ik ben Floor!

Floor Van Hasselt, het gezicht achter DesignByFloor. Een jonge enthousiaste designer die houdt van nieuwe uitdagingen. 
Ik zorg er voor dat ondernemingen de juiste doelgroep bereiken door de juiste uitstraling te voorzien. 

DesignByFloor - Floor Van Hasselt
DesignByFloor-Floor Van Hasselt

"Het is geweldig om een schakel te zijn van bedrijven die groeien."

Mijn doelen

Waar ik het allemaal voor doe

Referenties

Deze klanten gingen je voor

Freelance designer

Geboren om te ondernemen

Vanaf mijn studententijd in Antwerpen ben ik al begonnen met ondernemen. Ik starte als student ondernemer tijdens mijn 2de jaar in Crossmedia ontwerp. Mijn eerste jib was ineens voor 4/5de zodat ik nog ruimte had voor de klanten die ik als student had opgebouwd en ruimte voor nieuwe klanten. Na 6 maanden werd het steeds drukker en ben ik 3/5de begonnen. 

Nog eens 6 maanden later besloot ik om me volledig op mijn eigen klanten te richten en begon ik al fulltime freelancer.