DesignByFloor- Creatief ontwerpbureau - Wuustwezel
Portfolio

Diensten

DesignByFloor WordPress website op maat

Webdesign volledig op jouw maat

Ik zorg voor een krachtige online aanwezigheid met een aantrekkelijke, overtuigende website. Een website die technisch scoort, grafisch scoort en je klanten aanzet tot actie.

Je zoekt een gespecialiseerd webdesign bureau voor het maken van jouw WordPress website? Dan ben je bij DesignByFloor aan het juiste adres.

DesignByFloor - Huisstijl ontwerpen

Een logo, huisstijl en rebranding

Of je nu een nieuwe zaak opstart of al even ondernemer bent: geef mij carte blanche en ik maak van die witte kaart een strak vormgegeven branding. Ik verzorg je grafische communicatie tot in de puntjes: mét zorg, met stijl, met visie en met effect.

Heb je een idee, maar weet je niet goed waarmee je er terecht kan? Ik pas me graag aan aan de vraag van de klant. Nieuwe uitdagingen aangaan, daar hou ik van.

DesignByFloor - Webdesign op maat

Een webshop die je volledig zelf kan beheren

Heb je al een winkel en speel je met het idee om je producten ook online aan te bieden? Of je hebt een webshop die aan vernieuwing toe is? Bereik je klanten altijd en overal dankzij een professionele webshop.

Ik help ondernemers met het opzetten van een betaalbare professionele webshop. Dankzij het handige platform, kan je zelf eenvoudig jouw webshop beheren en aanpassen.