"Creativity is intelligence having fun."

Deze quote van Albert Einstein zegt heel veel, maar creativiteit betekent niet alleen iets moois maken. Het betekent ook nadenken over hoe iets het beste kan werken. Nadenken over gebruiksvriendelijkheid en herkenbaarheid.

Wie ben ik

Een ontwerpster die haar passie gevonden heeft

Ik ben Floor Van Hasselt, een Crossmedia designer met passie. Grafisch ontwerp is altijd al iets geweest wat ik graag deed. Ik ben dan ook enorm blij dat ik mijn hobby heb kunnen omzetten in mijn beroep.

Tijdens mijn vrije tijd speel ik volleybal en ga ik graag uit eten met mijn vrienden. Natuurlijk ben ik ook steeds aan het experimenteren met nieuwe design tools en probeer ik dagelijks wat bij te leren.

Waar kan je me meestal terugvinden

Antwerpen en de Kempen​

In de week zit ik steeds achter mijn computer in de Kempen. Voor freelance opdrachten heb ik vaak klanten uit Hoogstraten, Rijkevorsel, Brecht, Wuustwezel, Meer en Antwerpen. 

Antwerpen Kempen Hoorstraten Wuustwezel

Wat ik belangrijk vind

Persoonlijk contact en flexibiliteit

Zonder persoonlijk contact is het erg moeilijk om persoonlijkheid in een ontwerp te stoppen. Ik vind het heel belangrijk om op één lijn te zitten met de klant. Dit lukt veel vlotter na een gezellige én productieve babbel. In de mate van het mogelijke werk ik met een heel flexibele ingesteldheid naar mijn klanten toe. 

Behaald certificaat

De basisprincipes van Online Marketing

Google biedt enkele (gratis) online cursussen aan. Ikzelf heb de cursus “De Basisprincipes van Online Marketing” gevolgd. Dit is een interessante cursus van 40 uur. Tijdens deze lessen komen er heel veel interessante onderwerpen aan bod. De cursus heeft me veel bijgebracht over hoe ik websites online zichtbaarder kan maken en hoe ik deze het beste kan opvolgen.